søndag 2. september 2012

Lørdag: Vi kom til Hamburg!

Vi starter i dag med et noe forsinket bilde av gårsdagens store begivenhet for en av oss: Die Schwebefähre in Rendsburg. Den krysser altså Der Nord-Ost See Kanal.


Takket være itt feillesing av kart og skilt - en såkalt inkurie -  tok vi feil av veien, kom utenfor kartene våre, men havnet i Hamburg allerede lørdag etter 71 km - ikke 101 som kartboken fortalte oss.  Veien gikk langs en Bundesbahn uten så mange maisåkre og kvegflokker, men vi klarte oss greit uten.  På veien inn i byen fant vi et enkelt, men greitt hotell der vi har bestilt to overnattinger og tar en hviledag på søndag.  Ettermiddagen brukte vi på å finne et myntvaskeri og fikk vasket og tørket klær. Vi tok oss også inn til sentrum med S-bahn og fant et hyggelig sted å spise litt.

Til slutt må det tilføyes at nå er vi kommet til veis ende på Hærvjen/Ochsenweg. En flott sykkelvei med mange koselige turer gjennom skog og mark og den er ganske flat. De som har fulgt oss, har sett at det enkelte steder kan være svært løs grus/sand, men da er det mulig å finne alternativer. Det kan virkelig anbefales å sykle hele eller deler av veien, særlig når det er deilig sommervær som vi har hatt for det meste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar