onsdag 10. oktober 2012

Tirsdag /onsdag: Sykkelvask og rekognosering i Chur

Det regnet nesten hele tirsdagen så vi brukte den til å komme oss etter mandagens fantastiske opplevelse, og til noe så banalt som å vaske syklene. De hadde fått en del grus og sand i løpet av de siste ukene, så det var godt å få fjernet det med kost (og klut) og såpevann!

Onsdagen opprant med oppholdsvær og vi fikk smurt syklene før vi syklet hver vår vei: Marit oppover dalen for å se hvordan den første etappen på veien videre var, og Christian til byen for å undersøke bussruter over passet hvis været skulle bli for dårlig til å sykle over det høyeste punktet. På veien oppover dalen kom Marit forbi en liten flokk steinbukker. Steinbukk er symbolet for kantonen Graubünden (http://no.wikipedia.org/wiki/Graub%C3%BCnden) der vi har vært den siste tiden.  Dessuten hadde Christian et rettsmøte pr telefon i en voldgiftsak – slikt kan man også gjøre med dagens teknologi.

  
Værmeldingen blir flittig studert og den varierer fra oppdatering til oppdatering – det er tydelig at yr.no’s mann i dette området har vanskelig for å bestemme seg!  Akkurat nå ser det ut som om det skal gå bra, men vi får se.  Fasiten på lørdagsværet kommer på lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar